#Sepiring_Malaysia Bagi VOUCHER FREE For 2 Bowls Laksa RM18.90 - Nilam Himawari | Designer | Author | Blogger | Beauty Influencer
SUBTOTAL :

STAY WITH US

food instagram menu paradigm mall petaling jaya review sepiring sepiring_malaysia
#Sepiring_Malaysia Bagi VOUCHER FREE For 2 Bowls Laksa RM18.90

#Sepiring_Malaysia Bagi VOUCHER FREE For 2 Bowls Laksa RM18.90

food instagram menu paradigm mall petaling jaya review sepiring sepiring_malaysia
Short Description:

Product Description

Hai assalammualaikum WBT 

Korang ! Pernah pergi #sepiring tak ? Haa best kan sebut sepiring aku hampir sebut sepinggan. Haha sebab sepinggan aku bedal. Ok now i want to share all of this. Sepiring Malaysia dah ada di Paradign Mall and part of Kuala Lumpur. Korang kena tengok menu.

Nak diceritakan keluar dengan housemate then kita orang singgah makan situ. 
Nasi dia perghhh banyak weh. Pinggan jangan tanyalah besar mana. Memang kami dapat cedok sikit lah kawan punya. Masing - masing tengah fikir nak makan apa.

Ada yang order hainan chicken rice , ala ala chinese style. Memang best. Then , pulut kuning dengan chicken curry. Kawan cakap rasa kuah dia ni macam banyak kali dihangatkan dan aummm mengancam. Then , ada order nasi pandan ayam berempah.

Kalau korang masuk harga dia RM15 ke atas. Tapi tak merugikan sebab memang banyak weh. 
Sampai tersandar. Memang habis baik.



Ha , memang suasana yang best dan santai.  Ni lokasi di Paradigm Mall petaling jaya.
Kalau ada yang suka makan , korang boleh ke sini.

Apa yang paling best adalah , Cik Nil terpilih sebagai The FAN OF THIS WEEK.
After post pasal makanan. Thank You so much #SEPIRING



Tengok ni from SEPIRING MALAYSIA ON INSTAGRAM
So , kalau nak dapat jadi lucky fans make sure korang pergi makan dekat sana Wokeyy







Ok ini balasan NIL dekat diorang , Alhamdulillah. Thank You too SEPIRING










Ada yang nak tahu tentang menu yang ada di SEPIRING ?

Sepiring Uniquely Malaysian, Mid Valley City Menu

Sepiring Uniquely Malaysian, Mid Valley City Menu

Sepiring Uniquely Malaysian, Mid Valley City Menu

Sepiring Uniquely Malaysian, Mid Valley City Menu

Sepiring Uniquely Malaysian, Mid Valley City Menu

Sepiring Uniquely Malaysian, Mid Valley City Menu

Sepiring Uniquely Malaysian, Mid Valley City Menu

Nak tahu apa lagi yang ada boleh layari di sini

klik :
https://www.zomato.com/kuala-lumpur/sepiring-uniquely-malaysian-mid-valley-city/menu#tabtop


INSTAGRAM SEPIRING :
https://www.instagram.com/sepiring_malaysia/

FACEBOOK SEPIRING :
https://www.facebook.com/SepiringUniquelyMalaysian


NOw i can GRAB MY 2 BOWL LAKSA !!! Thank You Sepiring Muahh.



0 Reviews: